Jouw Moment

Van een lunch bij De Nieuwe Wereld tot een familiezak friet bij Het Friethuys en van een koffiemomentje bij La Colline tot aan een diner bij De Bodega. Meld je aan en spaar mee voor leuke aanbiedingen met onze ‘Jouw Moment’ spaarpas!

✔ Spaar punten voor leuke nieuwe momenten
✔ Ontvang speciale aanbiedingen
✔ Na aanmelding eerste 25 punten cadeau

Spaar voor nieuwe momenten!

Spaar punten

Bij iedere aankoop spaar je punten. Voor elke euro (die je besteedt) ontvang je 1 spaarpunt. Al vanaf 50 punten kun je een aanbieding uitkiezen!

Ontvang leuke aanbiedingen

Bij het behalen van een x aantal punten ontvang je exclusieve aanbiedingen in jouw mail. Wissel jouw punten in om je voucher te activeren.

Naar de kassa

Laat bij het afrekenen jouw (digitale) pas bij de kassa scannen. Jouw vouchers verschijnen op de kassa. Geef aan welke voucher je wilt verzilveren.

Spaar met de digitale pas

Vraag uw pas aan door op onderstaande link te klikken en uw naam en email in te vullen. Open vervolgens de toegestuurde mail op uw telefoon. Klik op 'klik hier voor uw Jouw Moment' en klik op 'voeg toe'. Open de app PassWallet (Android) of Wallet (iPhone). Begin met sparen!

Deel Jouw Moment

Hier vind je de persoonlijke verhalen voorbij komen van onze gasten, onze werknemers, vrienden, oma's etc. Wil jij ook je moment delen en 10 extra spaarpunten verdienen? Druk dan op de onderstaande knop!

Spaar met een plastic pas

Spaar je liever met een fysieke pas? Dat kan natuurlijk ook. Deze is gratis af te halen bij ons aan de kassa. Wij registreren aan de kassa jouw persoonlijke pas zodat je direct kunt genieten van alle voordelen.

Meer weten?

Heeft u vragen? Klik dan op de onderstaande button voor de veelgestelde vragen.
Staat uw antwoord er niet tussen? Dan kunt u ons altijd mailen.