Brasserie La Colline, sinds 2000 een begrip in Oss!

Midden in het centrum Oss vind je Brasserie La Colline. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je er terecht voor een kopje koffie met gebak, een overheerlijke lunch, een uitgebreid diner en natuurlijk een goed glas bier of glaasje wijn.

Ben je op zoek naar een lunchroom of een restaurant in Oss? Met 8 taps, een uitgebreid drank assortiment en een gevarieerde kaart hoef je je bij La Colline nooit te vervelen. Plof op onze banken of lees rustig een krantje aan het raam. Zodra het kwik stijgt schuiven we bij mooi weer de pui voor je open en kun je daarnaast terecht op ons grote terras met uitzicht op ’t stadsplein. In de avond dimmen wij het licht en maken wij van jouw avond uit eten een bijzonder moment.

Onder leiding van familie Jordaans opende Brasserie La Colline in 2000 haar deuren aan het plein de Heuvel in Oss. Sindsdien is La Colline een geliefde plek onder dagjesmensen, Ossenaren en mensen van ‘buiten’. La Colline wordt gekenmerkt door een prachtig terras, een warm interieur en gezellige stadsdrukte.

Binnen of buiten, door de week of in het weekend, op het terras of in het restaurant: het loopt allemaal gemoedelijk in elkaar over. Wij weten dus zeker dat jij je bij ons vermaakt. Kom en ervaar zelf waarom La Colline ook wel de huiskamer van Oss wordt genoemd!