Koffie Oss

Een goed kopje koffie drinken in een gezellige brasserie in Oss doe je bij Brasserie La Colline. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met diverse soorten koffie. Wij serveren je graag een koffie verkeerd, een Latte Macchiato, een Cappuccino of, met warm weer, een ijskoffie. Of laat je verassen door onze Koffie La Colline, een koffie met een likeurtje naar keuze. Neem even pauze van je dagje winkelen en neem plaats op ons zonnige terras of in onze sfeervolle brasserie.

Bekijk hier onze menukaart of reserveer een tafel:

Koffie drinken in het centrum van Oss

Koffie drinken in het centrum van Oss, dat doe je bij Brasserie La Colline. Wij zijn gevestigd op Heuvel 40, middenin het centrum van Oss en daardoor ideaal bereikbaar voor dagjesmensen of inwoners van Oss die inkopen in het winkelcentrum doen. Bij ons kun je naast koffie (met gebak) terecht voor een heerlijke brunch of lunch, maar ook voor een borrel of een diner. Brasserie La Colline opent ’s ochtends vroeg al haar deuren en sluit pas ’s avonds laat. Onze keuken is tot sluitingstijd geopend, zodat ook de mensen die op het laatste moment binnenwandelen nog kunnen genieten van een hapje of een drankje. Laat je verrassen door onze zeer uitgebreide menukaart.

Acties online

Regelmatig heeft Brasserie La Colline acties lopen. Zo geniet je dagelijks voor 12.00 uur al van een kopje koffie voor slechts € 1,80! Bekijk onze acties gerust eens op onze website. Misschien kun je deze maand extra voordelig een kopje koffie drinken in het centrum van Oss. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar 0412 47 21 84.

Andere bezoekers bekeken ook

Spareribs oss | Eten in oss | Eetcafe oss

 

La Colline’s Week

Bij Brasserie La Colline kun je zeven dagen per week genieten van een heerlijke borrel, lunch of diner. 

ZO t/m Wo

Kunt u voordelig genieten van ons C’est la Vie menu, driegangen à la carte voor 21 euro.

DO t/m ZA

Kunt u voordelig genieten van ons C’est la Vie menu, driegangen à la carte voor 26 euro.

DONDERDAG

Wij serveren donderdagavond de beste Steak & Frites van Oss voor 16.50 euro.

Vrijdag & ZATERDAG

Op vrijdag en zaterdag serveren wij onze heerlijke cocktails voor 6 euro en tortillachips voor 4 euro.

Zondag

Op zondag gezellig samen brunchen voor 17.50 euro. Inclusief drank voor 21 euro. (glas jus d’orange, onbeperkt koffie/thee)

Reserveren

Reserveer hieronder of bel naar 0412 472 184

Bekijk eens De Bodega & De Nieuwe Wereld.

Bezoek ons

Heuvel 40

5341 CW – Oss

Contact ons

0412 – 47 21 84
info@la-colline.nl

Openingstijden

Ma: 10:00 – 00:00

Di: 09:00 – 00:00

Wo: 10:00 – 00:00

Do/Vr/Za: 10:00 – 01:00

Zo: 11:00 – 00:00

Call Now Button