Bedrijfsarrangementen

Bedrijfsarrangementen

(i.s.m. Ludus Outdoor)

In samenwerking met verschillende Ludus Outdoor bieden wij leuke bedrijfsarrangementen, activiteiten en groepsuitjes aan. Bekijk hieronder onze arrangementen/activiteiten zoals ‘De buit van de bende van Oss’, Running Diner’ en ‘Running Borrel’.

Wil je reserveren of heb je vragen? Bel naar 0412-472184.

De Buit van de Bende van Oss

Treed in de voetsporen van De Bende van Oss en vind de buit die ze in de jaren ’30 hebben vergaard! Speel dit super spannend spel samen met vrienden, collega’s of familieleden en geniet achteraf van een overheerlijk diner in bende stijl. Kijk voor meer informatie op www.debuitvandebende.nl.

Prijs: 38.50 euro p.p. incl. driegangenmenu C’est La Vie in bende stijl en drankje
Deelnemers: minimaal 12 personen
Duur: 3 uur

Meer informatie

 

Running Dinner

Een diner bij drie verschillende restaurants i.c.m. een aantal leuke activiteiten? Dat kan! Maak kennis met ‘Het geheim van Francois Vorleme’: een superleuk spel in het centrum van Oss. Tijdens het spel kunt u genieten van een driegangendiner (incl. consumpties), waarbij elke gang in een van onze restaurants wordt geserveerd. Een echte running dinner! Kijk voor meer informatie op www.ludusoutdoor.nl.

Prijs: 47.50 euro p.p. incl. driegangenmenu
Deelnemers: minimaal 12 personen
Duur: 4 a 5 uur, start vanaf 16.00 uur

Meer informatie

 

Running Borrel

Liever geen Running Dinner, maar een borrel? Ook dat kan met de ‘Running Borrel’! Speel het spel ‘Het geheim van Francois Vorleme’ en geniet op verschillende locaties van lekkere drankjes. Kijk voor meer informatie op www.ludusoutdoor.nl.

Prijs: 36 euro p.p. incl. drie breaks en drankjes
Deelnemers: minimaal 12 personen
Duur: 4 a 5 uur, start vanaf 14.00 uur

Meer informatie

Voorwaarden

Reserveren is noodzakelijk. Borrelarrangementen zijn te reserveren v.a. 8 personen. Definitieve aantal personen graag 2 dagen voor aanvang doorgeven. Borrelarrangement is niet geldig i.c.m. acties en/of kortingen. Jouw Moment sparen uitgesloten bij groepsarrangementen.

Call Now Button